dimecres, 23 de juliol del 2014

#estiualamuntanya Vol.I

Acabem de tornar de 10 dies vivint en plena natura i estem tots enyorats, el retorn ha sigut "durillo", el Joan de guàrdia i jo de marató de rentadores amb tres nens acalorats i un pèl avorrits.
Abans d'aquests 10 dies en vam estar un bon grapat a la platja o sigui que gairebé no hem parat per casa des que va acabar el curs escolar. I us ho confesso, hem estat taaaaaan bé!!
Han sigut unes grans vacances i és que, poc a poc n'anem aprenent! Tant el Joan com jo som uns culs inquiets i per vacances sempre fèiem mil plans; quan només teníem el Bernat anàvem fent prou bé. L'estiu que va néixer no tenia ni un mes i mig que vam marxar a passar uns dies a Camprodon...


Un any després vam anar uns dies a la Cerdanya (oh, la meva estimada Cerdanya!) i vam fer el Puigpedrós (2914m), vam pujar a Prat de Cadí, a l'Estany del Viver,...



L'any següent embarassadíssima de l'Aran i ja amb caravana encara vam pujar cap a les faldes de l'Aneto i vam gaudir moltíssim.



Però quan va tornar a arribar l'estiu l'Aran tenia gairebé 1 any i el Bernat 3 i no sé pas que els passava però ens vam estavellar de ple amb les vacances. Ens van sortir tots els plans al revés i vam veure clar que havíem de canviar de rumb.
A partir de llavors les acampades familiars envoltats de nens on no hi ha cap pressa ni cap objectiu concret més enllà de conviure amb la natura i passar-ho bé tots plegats han sigut el "planazo" de l'estiu, el CIMIP ha passat a ser part dels nostres estius i us en parlaré en algun post segur!
Aquest any per qüestions d'agenda no tenim massa clar que hi puguem anar però no volíem perdre els dies de muntanya així que ens n'hi hem anat tots sols. Això si, sense cap pretensió muntanyenca, i l'hem clavat!! De fet, estàvem tan bé tots que havíem de tornar abans i ho vam allargar quatre dies més. Com que explicar-vos-ho tot en un sol post quedaria molt llarg us ho explicaré per parts. Fins aquí la introducció.
I vosaltres? Ja esteu de vacances? Quins plans teniu?
Una abraçada,
Carla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!