dimecres, 1 de juny del 2016

Festival MiniPoP a Tarragona

Aquest cap de setmana arriba a Tarragona el VI Festival Minipop
Els dies 3, 4 i 5 de juny el Passeig de les Palmeres s'omple de música i activitats pels més menuts. Nosaltres vam anar-hi l'any gràcies al concurs que van organitzar al seu instagram i vam passar un dia genial. La veritat és que tenim poca tirada a baixar cap a les terres tarragonines i anar al Minipop va ser l'excusa perfecta per tirar avall!
Es defineixen com un festival de música i cultura contemporània apte per a tota la família, reivindicant l'us de l'espai públic com a lloc de trobada entre generacions. 
Dins el programa del festival hi trobareu propostes de música, dansa, cinema, literatura infantil, un munt de tallers creatius i, fins i tot un espai nadó pensat especialment pels més menuts.


Aquest any hi ha una proposta que a mi m'agrada especialment i és que busquen petits reporters que vulguin immortalitzar el festival des del seu punt de vista. Si teniu infants entre 8 i 12 anys que s'hi vulguin animar, teniu més informació aquí
aquí us deixo el link directe des d'on us podreu descarregar el programa. Val la pena estudiar-lo amb calma i planificar aquests dies per no perdre's res! 
Per avui ho deixo aquí i ja em direu, coneixíeu el festival? Hi heu anat o hi anireu? Si és així, expliqueu-nos-ho que nosaltres aquest any ens ho perdrem! Per sort, seguirem gaudint del CD de la passada edició del Festival durant els nostres viatges en cotxe, qui no es consola és perquè no vol! :-)
Una abraçada,
Carla

2 comentaris:

  1. Gràcies per la info! Em descarrego el programa i ja t'ho faré saber si ens animem 😉

    ResponElimina

Moltes gràcies pels comentaris! Tots em fan molta il.lusió i intentaré respondre'ls un a un sempre que pugui!